V mobilni aplikaciji je podprto tiskanje na bluetooth tiskalnikih Rongta RPP-002 BT in Ocom OCOM OCPP-M05 in na USB tiskalnik EPSON TM-T20II.

Povezava med mobilno aplikacijo in tiskalnikom je odvisna od tipa POS tiskalnika, s katerim želite izdajati račune:

• v primeru bluetooth tiskalnikov je potrebno izvesti povezovanje naprav kot zahteva bluetooth protokol. Za vzpostavitev povezave je tako potrebno vključiti bluetooth na mobilni napravi in vklopiti tiskalnik. Na aplikaciji izberemo naš tiskalnik in po potrebi vpišemo PIN za povezovanje (v primeru, da ga ne poznamo, poizkusimo 0000 ali 1234). Ko sta povezana, s klikom na gumb »testni izpis« poizkusimo, če je povezava uspela. Prvo povezovanje je potrebno le enkrat. Ob naslednjem zagonu mobilne aplikacije se tiskalnik poveže avtomatsko (pazite, da je na mobilni napravi vklopljen bluetooth).

• v primeru USB tiskalnika tega povežemo preko USB kabla z mobilno napravo. Ob povezavi se napravi samodejno povežeta. S klikom na gumb »testni izpis« poizkusimo, če je povezava uspela. Prvo povezovanje je potrebno le enkrat. Ob naslednjem zagonu mobilne aplikacije se tiskalnik poveže avtomatsko (pazite, da sta napravi povezani z USB kablom).