Obvestilo

Pomembnost: Pomembno
Čas objave: 28. 04. 2015 11:44:40
Veljavnost do: 28. 05. 2015 00:00:00

eVročanje- določitev več elektronskih naslovov za prejemanje informativnega elektronskega sporočila o elektronsko odloženih dokumentih

Finančna uprava je pripravila možnost prejemanja informativnih elektronskih sporočil v portal eDavki med Osebna obvestila (Obv-DZ) in na elektronski naslov, ki ga je zavezanec navedel v obrazcu eVročanje-POS. Možno je določiti več elektronskih naslovov za prejemanje informativnih sporočil. Na navedene elektronske naslove bo zavezanec prejemal le informativna sporočila o elektronsko odloženih dokumentih in ne dokumentov, ki jih je potrebno elektronsko vročiti.

 

Polje »elektronski naslov«: 

S klikom na Dodaj vrstico lahko vnesete več elektronskih naslovov, kamor želite prejemati informativna sporočila o elektronsko odloženih dokumentih. Po oddaji obrazca boste na naveden/e elektronski/-e naslove prejeli elektronsko obvestilo. V primeru, da obvestila ne prejmete, preverite pravilnost vpisanega elektronskega naslova na obrazcu oziroma delovanje vašega elektronskega predala (vsiljena pošta, zasedenost, povezava z omrežjem,…).

 

Navodila za storitev eVročanje: http://datoteke.durs.gov.si/eDavki/SeznamDokumentovEVrocanje.pdf