*** NEURADNI spletni portal *** namenjen je le testiranju, dokumenti NE BODO obdelani. Uradni portal se nahaja na edavki.durs.si

Obvestilo

Pomembnost: Pomembno
Čas objave: 30.5.2016 14:06:28
Veljavnost do: 30.6.2016 0:00:00

Brisanje priponk eVročenih opominov in pobotov

V letu 2014 je FURS pričel z elektronskimi storitvami vročanja izhodne korespondence iz naslova knjigovodstva. Prve elektronske storitve so se nanašale na Opomine pred izvršbo in storitve Pobotov preplačil med davki. Ob prejemu elektronsko odloženega dokumenta s priponko ste prejeli na svoj elektronski naslov in osebni portal eDavki tudi naslednje obvestilo: 


Obveščamo vas, da je bil v portal eDavki dne DD.MM.LLLL ob uri HH:MM odložen dokument številka EDP-12345678-173. Dokument si lahko ogledate z uporabo kvalificiranega potrdila. Priporočamo, da dokument shranite na svojo lokacijo, ker bo vsebina dokumenta po 180 dneh dosegljiva le na zahtevo na Finančni upravi RS.


 

V mesecu maju 2016 smo pričeli z brisanjem priponk opominov in pobotov, pri čemer so vam v sistemu eDavki na razpolago še vedno opisni podatki elektronskega dokumenta. V  primeru, da izbrisano priponko potrebujete, jo lahko ponovno pridobite na pristojnem Finančnem uradu pri čemer se sklicujte na številko dokumenta iz seznama brisanih dokumentov.